Dopförberedelser

Folk e dåliga på å höra av sig!!! Tre som ringt om de kommer eller inte på dopet. E ju iof mer en en vecka kvar,, men kan ju va skönt å veta ungefär hur många som kommer.

Idag har jag iallafall gjort enn liten bebis och rosor som ska vara på tårtorna. Blev nog godkänt. Gula rosor fick de bli, å tårtorna blir ljusblå.

målat klart alwas stolar har jag oxå gjort, skönt!


Tisdag

Började dagen med att åka till öppna föskolan, men som vanligt kom vi iväg sent. Morgontrötta gänget! Alex hade nog kunnat sova minst en timma till, jag oxå för den delen ;)
Men det e alltid kul å komma iväg å inte bara sitta här hemma.

Åkte till sollan när vi kom hem, janne var där å skulle kolla deras lägenhet. Får väl se om de får flytta tidigare. E inte avunssjuk på flyttkartonger å tapetsering å allt som hör till ;)
När vi skulle därifrån började alwa med sitt trots igen. vet inte vad det tagit åt den ungen, hon e såååå himla tråkig. tvärt emot allt. Men sen kan hon ju oxå va världens gulligaste unge ibland.

Åkte hem å käkade mat, försökte vila en stund men de gick inge vidare. När den ena ungen somnat vaknade den andra;) Att de aldrig kan sova samtidigt.

När ubbe kom hem drog vi in till stan för att handla upp oss på willys lite. Var förbi jobbet en sväng oxå. ska väl dit å göra doptårtorna nästa lör. så slipper jag hålla på hemma med det. räcker med smörgåstårtorna.
Köpte gröna fina band till dopklänningen, som jag sytt en fin rosett av nu. Blev jättebra.

Nu hoppas jag lillemannen vill somna snart så jag kan krypa ner i sängen å kolla på THE PROPOSAL!

Lördagen

Har precis kommit hem efter en kväll hos mamma å pappa, mätt som vanligt när man vart där å ätit god mat ;) Skagenrörakorg till förrätt å Potatisgratäng å kycklingfilé blev det. Å så den aaaas goda fetaosten.

Skulle fixa nya band till dopklänningen oxå, men det hade hon inga hemma nu. Jag vill ha bruna tror jag. Det blir nog fint. Måste bara tvätta den för den var visst lite solkig runt halsen. Alwa dreglade ju som en tok när hon hade den ;) Nu e iallafall alla inbjudningar ute. Som vanligt e jag ute i sista stund med allt.!

Var å kollade på connys sista match på em innan vi åkte oxå, tre mål fick han in av fem. Bra jobbat conny!!
Alwa var på sitt allra bästaste humör när vi skulle åka hem, ville inte alls. Hon ålade som en mask å tjöt å skrek. Å när vi till sist fick in henne så skulle vi ju bara hem å byta bil. Samma visa igen. Hon ville inte åka, hon skulle in å sova sa hon ;) Var helt färdig när vi tillslut kom iväg. Inpackade som sillar bak i sollans bil ;) Alwa somnade som en stock när vi väl var på väg! Tur att alex e så snäll, han var vaken hela vägen å bara satt å bubblade å hade det bra i sin stol ;)


 

Utedag

Har vart ute nästan hela dan. Först hade alex å jag sovmorgon till halv elva ;) LYX.

Sen åt vi frukost å klädde på oss för promenad. Vi gick ner till unos park å matade änderna. Det tyckte alwa var kul, men hon blev lite rädd när de blev lite närgångna. Jag tänkte ta lite  bilder, men märkte när jag tagit typ två kort att jag glömt å sätta i minneskortet. så det blev inte mycket fotat ;( 

Sen gick vi vidare till centrum å gungade lite. det e ju så dåligt med lekparker här. Där mötte vi först kicki från dagis å martin R. När vi handlat sprang vi på sara så då hänge vi på henne till olrondo och leksaksaffären, där var det fler som var ute i sista stund för willes kalas ;) Grattis Wille!!

Kl.3 var vi hemma igen. Då satt det fint med lite mat. Alex sover fortfarande i vagnen. ;) Å snart kommer ubbe hem. Får se om det blir nån bowling ikväll. Hoppas!

Solsken/regn

Har gått en sväng på "marken". Fint väder å skönt när vi gick dit, lite blåsigt bara. Alwa å saga var jätteduktiga å gick hela vägen dit. Men det märktes ju på humöret sen att det tog på krafterna. Sen kom det världens regn/hagelskur å vi sprang in på centrum. "mamma jag orkar inte springa mer" sa alwa. Så det var bara å bära en stund. Sen som tur var skjutsade bettan hem anna å mig så vi kunde hämta bilarna å köra hem alla trötta ben;)

Nu har vi precis ätit här, skulle va väldans skönt med en tupplur. Men lillemannen har ju sovit i vagnen typ hela dan, så han e nog vaken en stund nu.

Tänkte jag skulle ta tag i alwas stolar å måla klart de nu när ubbe kommer hem, så de blir färdigt nån gång. E lite kvar på den ena stolen å den andra har jag inte börjat med. E sååå tråkigt å slipa. Men det blir fint. ;)

Vill sova!!

Alwa vaknade kl halv sex i morse, men sover nu. Å lagom som hon somnat vaknade alex ;)

Sollan har vart här å käkat, å åkt tillbax till jobbet igen. När hon slutat sen ska vi dra en sväng till åtvid. hon skulle visst söka jobb. Att hon inte förstår att det är här man ska bo. Man kan ju inte flytta tillbax till åtvid om man en gång kommit därifrån. ;)

Svårt

Försöker fixa lite fin design, men kan ju noll om dataspråk, så det e banne mig inte lätt.
Å bakgrundsbild får jag inte till som jag vill alls. Den täcker liksom inte hela skärmen. Tror jag får be min käre bror om hjälp, han e ju datasnille ;)
Å samtidigt e alwa trött å bråkar med alex. Ghaa

JAHAPP

Ska man testa detta då!?

RSS 2.0