Onsdag

Förkylningen har fortfarande inte riktigt släppt. Tråkigt som fan. Å alwa börjar gå mig på nerverna här hemma, märks direkt på humöret när hon vart hemma för länge. Imorrn får hon nog gå till dagis å "springa av sig lite". ;) Hon har ju inte varit så sjuk, de e bara den envisa hostan på nätterna som inte vill ge med sig. så både hon och vi sover dåligt.

Var inne på jobbet idag för å kolla lite vilka tider jag ska jobba nu när jag ska börja igen. blir inga nätter nu, får börja vid sex. men de kan ju va skönt det oxå. Måndagar och fredagar ska jag jobba iallafall. sen får vi se till sommaren hur mycket det blir ;) i höst tänkte jag oxå jobba mån o fre o vara mammaledig tis,ons, tors. så får alex lite mjukstart på dagis. men de e ju lååångt kvar tills dess ;)

Nu vill jag sätta igång å måla luckorna i köket, om man bara hade lite mer pengar. e så trött på de rosa luckorna nu. men ser inte fram emot å slipa dom, de e mindre roligt. får väl bli till våren när jag kan hålla på ute, så man slipper allt slipdamm inne.

Huset måste målas i sommar oxå, bara ubbe tvättar så kan jag måla ;) fundarar på om vi ska byta färg på huset oxå. satt å lekte lite i PS. blev inte jättebra men man ser ju ändå lite hur det skulle kinna bli.

Sjuk :(

Började lite igår med att va snorig, sen blev det bara värre. har typ sovit med en rulle papper i näsan så det inte skulle rinna så förb...at. Enda natten alex sover så e jag snorig å alwa har legat mellan oss å hostat. så mycket sova blev det inte inatt.

Har inte gjort så mycket mer än att lagat lite mat idag, har mest slappat i soffan å tyckt synd om mig själv. Alex e oxå snorig men han kör ju på som vanligt iallafall. fick dock vila en stund när han sov på em.

Ubbe tog hand om maten när han kom hem, skönt för mig ;) sen spelade vi hyveltjuven. ni vet det där barnspelet med gubbar i olika delar som man ska passa ihop. ganska kul faktiskt.
Efter det byggde ubbe å alwa en koja här i tvrummet. det var en båt, å alwa hittade en skatt (godis) som sjörövarna ville ta. Hon satt å gapade på ubbe "kaptem kör fortare, sjörövarna kommer"

Imorrn kommer ev mormor med ett par skridskor till alwa, såna med två medar (eller vad det heter) som man spänner på skorna. så då blir det väl sridskoåkning.

Nähä, nu ska jag krypa ner i sängen snart å titta på nån film.

måndag

Nu måste jag ta tag i det här ordentligt. med viktklubb! har slarvat med å skriva in på sista tiden, å då står det still. igår var sollan å jag på medelgympa här i byn, det var riktigt jobbigt. men skönt å få bli rejält svettig så man känner att man gjort nåt ;)

bakade kladdkaka med alwa igår, den har jag gått å sneglat på hela dan. men den får stå. för nu ska kilona BORT. e ju "bara" 12 kvar.

Skulle så gärna börja träna i västervik, men just nu har jag verkligen inte råd. får väl bli sen när man börjat jobba lite igen.

Alex har ju börjat dricka lite välling, om den e hemkokt vill säga. den köpta går inte. så nu hoppas jag på att jag kan sluta amma på nätterna. ska göra ett försök inatt. sen e jag sugen på å ta mig ett par cider nån kväll. Tjejkväll snart va?

Alex har börjat mer å mer å står å gungar på alla fyra, så snart kryper han väl. Tycker jag får ha koll på honom nu. armarna når VÄLDIGT långt. en liten klåfinger e vad han är ;) i alla lådor å skåp.

Gåstolen har nog snart gjort sitt, den börjar bli farlig nu. han kör som en tok i den och e det nåt i vägen så tar han tag i kanten å lyfter hela stolen, så snart välter han väl med den.

RSS 2.0